torstai 30. lokakuuta 2008

viimeinen pari!

Viimeisenä sukkasatoon valmistui minulta (jo toissapäivänä) miehen kaverin tilaamat sukat. Tilauksen ja speksit sain kesällä tyypin nähtyä keskeneräiset vihreämustaraidalliset polvisukat: "Tekisitkö mulle oranssimustaraidalliset sukat? Ja sit jos vielä sais kärjen oranssilla niin olis tosi jees." Mitatkin otettiin saman tien, tosin se lappu hävisi jonnekin tässä välissä, joten toivon, että sukat ovat oikean kokoiset.

Lupasin jouluun mennessä nämä saada valmiiksi, siis etuajassa valmistuivat! Tässä tylsästi tuolilla, kun ei meidän taloudessa ole noin isoa jalkaparia, ja tilaaja asuu toisella puolen Suomea...


Malli: Oma, ihan perussukat
Lanka ja menekki: Gjestal Maija, 143 g, mutta kaksi kerää olin varannut sekä mustaa että oranssia ja jämäkerät ei kauhean isoja olleet tietenkään.
Puikot: 3,5 mm, ensin metalliset, ensimmäisen sukan kantapään jälkeen vaihdoin kasarisukista vapautuneisiin eebenpuisiin ja toinen sukka valmistuikin nopeasti.


--

Kiitokset jälleen emolle ja muillekin tästä sukkasadosta! Seitsemän paria aloitin ja tein loppuun näiden kahden kuukauden aikana, ja lisäksi esittelin jo aiemmin aloitetut sukat, jotka valmistuivat melkein kokonaan sukkasadon aikana, aloitin yhdet pitsisukat ja muokkasin reisisukista polvisukat. Oikeastaan vasta nyt on tullut tietynlainen mieliala ja inspiraatio sukkien neulomiseen, kaikenlaiset muut projektit kun ovat sitä haitanneet viime aikoina...

Ei kommentteja: