sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Pikkusatoa

Huh, sain kuin sainkin tikuteltua muutamat lasten sukat jämälangoista! Alkoi jo uhkaavasti näyttää siltä, että sadonkorjuu jää minun osaltani todella, todella vähäiseksi. Mutta, jotakin valmista sentään täälläkin. Ja hyväntekeväisyyteen menossa. Olen miettinyt, että näitä lasten sukkia voisin tarjota täällä mainittujen hyväntekeväisyystempausten lisäksi paikalliselle perhetukikeskukselle (ns. "lastenkoti" vanhanaikaisemmin ilmaistuna) sekä Ensi- ja turvakodille. Luulisi, että pikku sukille löytyy aina käyttäjiä.

Tässä siis tuoreimmat aikaansaannokseni. Siniset, raidalliset sukat ovat noin kokoa 26 ja ruskeat sukat kokoa 22, muistaakseni. Novitan perusohjeella, Novitan sukkataulukon silmukoin & mitoin tehtynä, osin sovellettuna, seiskaveikan jämistä. Painoa = langankulutus taisi sinisillä sukilla olla lähellä 40 grammaa, ellei vaakani valehtele pahasti tai muistini pätki enemmän kuin normaalisti...
Ruskeisiin sukkiin tuli muuten kamala perusblondimainen moka, mutta se ei käyttöä haittaa. Näkyypä vain tuosta kuvasta tarkkasilmäisille - mutta ei kannata katsoa liian tarkkaan! ;)

1 kommentti:

Chase & Snow Oy kirjoitti...

Yritin katsella mokaa, mutta eipä näkynyt :) Varmasti ovat tykätyt, minne sitten päätyvätkään!