perjantai 31. lokakuuta 2008

Ohi on.

Sukkasadon keruu on päättynyt. Kahden kuukauden aikana sain neulottua kymmenen paria sukkia ja yhdet tossut. Tavoitteeni oli kahdet sukat per viikko eikä siihen siis ihan päästy, mutta olen silti tyytyväinen. Sain käytetty Nalle-keriäni, joskaan en saanut yhtään ainutta loppuun asti ja hyllyssä on vielä monta iskemätöntäkin.

Kahdet sukat ovat pojalleni, toiset kotisukiksi ja toiset saa viedä kohta päiväkotiin, kun edelliset jäävät pieniksi. Yhdet sukat menivät ystävän vauvalle, tossut minulle, yhdet sukat Karjalaan keräykseen ja loput vien Naistenklinikalle vastasyntyneiden valvontaosastolle. Taidan tosin neuloa sinne vielä muutaman parin ja vien vasta kaikki kerralla. Tarkoitus oli neuloa vielä itselleni harmaat Kerttu-sukat, piiiitkät värikkäät polvisukat sekä ystävän lapsille sukat. Tiimalasikantapääkin jäi opettelematta, vaikka tulostin neuleen Ullasta jo aikaa sitten. Mutta onneksi talvi on vasta aluillaan :)

Tässä viimeisimmät sukat. Tässä kuussa meinasi jo vähän puhti loppua, koska koulua on ollut p-a-l-j-o-n ja lapsikin on sairastellut. Maanantaina menemme toista kertaa korvien putkitukseen.. eikä vauvani ole vielä edes kahta vuotta!

Loput tuotokset. Kaikki ovat valmistuneet tällä tai viime viikolla, en vaan ole jaksanut/ehtinyt päivitellä. Kaikki keskossukat Nallesta, värikoodit löytynee aiemmista teksteistä. Tossujen ohje löytyy Ullasta, lanka on tietysti Novitan Huopasta (612). Vaativat kaksi huovutusta.


Putkilosukkia oli kiva neuloa. Värikkäin lanka oli mun mielestä kauneinta. Raidatkin miellyttää kovasti mun silmää. Keskossukkia neuloessa tuli hyvä mieli. Tossut on niin ihanat jalassa, että eivät jää viimeisiksi. Varokaa vain, täällä innokas joulupukin apulainen kaivelee jo uusia keriä!

Helpottaa. Vaikka projekti olikin kiva ja aion ehdottomasti osallistua samaan hommaan ensi vuonnakin :)

Ei kommentteja: