sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Pitkästä aikaa

Huh, kiirettä on pitänyt, mutta nyt sain vihdoinkin kolme paria valmiita sukkia viimeisteltyä.
Rehellisesti sanottuna, oli välissä kyllä jo kyllästymistä havaittavissa eli ei hitaus vain opiskelu- ja vaalikiireistä johdu. Minullahan on yksityinen jämälankaprojekti menossa noiden hyväntekeväisyyssukkien kanssa. Oikeastaan voisi ehkä puhua "omasta-mielestä-ikävien-lankojen-tuhoamisprojektista", ja nyt olin kerrassaan kyllästynyt neulomaan lankoja, joista en erityisemmin pidä, joten vähälle jäi neulomishomma...

Kunnes päätin tarttua lankaan, jonka perään sormeni syyhysivät jo pitkään ja tekaisin kahdessa päivässä itselleni nämä ruskaan sopivat sukkaset Artyarns Supermerinosta. Ihanan lämpimät ja iloisen väriset. Päätin nyt lopettaa hyväntekeväisyyssukkien teon vähäksi aikaa ja jatkaa joululahjasukilla, joihin käytän vain sellaisia lankoja, joista todella pidän itsekin! Ehkä tulee taas enemmän valmista.


Nämä olivat kesken, kun plääh iski. Nyt sain nekin nopeasti valmiiksi: kaksi paria SPR:n keräykseen, molempien koko n. 34-35, kirjavat Nalle coloria ja raidalliset Maijaa kahdessa eri punaisen sävyssä.


PS. Kuvat ovat aika surkeita, mutta piti ottaa ne ainoissa kohdissa kämpässäni, joissa valo joten kuten riitti!

Ei kommentteja: