torstai 30. lokakuuta 2008

Lopullinen sadonkorjuu

Olen ollut valitettavan laiska tämänvuotisen sadonkorjuun tiimoilla, sillä saldo ei ole mitenkään järisyttävä. Useampaan viikkoon en ole edes kirjoittanut tänne, kun ei ole ollut joko näytettävää tai on ollut vajausta nettiyhteydessä. Totaalilukumäärä sukille vuosimallia 2008 taitaa olla 6 paria, joista 2 paria on aikuisten, 2 vauvojen ja 2 alle kouluikäisten. No kyllähän se jo tekee 60 palelematonta varvasta. ;P

Raportoimatta ovat vielä tähtikoristellut sukat, jotka tein rakkaalleni hänen pyynnöstään. Värivalinta on tilaajan toiveiden mukainen; enpä ole aiemmin aikuiselle miehelle vaaleanpunaisia sukkia tehnytkään.
Lisäksi tein Novitan raitalangasta siskon 4- ja 5-vuotiaille neideille sukat, jotka eroavat toisistaan ainoastaan ohuiden raitojen lukumäärässä. Pyrkimys oli välttää näin mahdollista keskinäistä kinastelua.

Vaikka olenkin vähänlaisesti tänne kirjoitellut, niin olen riemulla seurannut toisten tuotoksia. Olen nähnyt monia toisiaan kauniimpia neuleita!! Ja suuri kiitos EMOlle tästä tempauksesta!!

Mukavaa loppuvuotta jokaiselle Sukkasatolaiselle!! Sanna kiittää ja kumartaa. =D

1 kommentti:

tuijam kirjoitti...

Kun kirjoitt tehneesi sukat "rakkaalleni" ja kuvassa vaaleanpunaiset, tuli mieleen tytär.. Mutta ne olivatkin miehelle, vau, tosi rohkea värivalinta - hänessä taitaa olla tähtiainesta?

Nuo erilaiset raidoitukset sukanvarsissa on hyvä idea!