keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Lisää korsia ja loppusaldo

Enpäs ole taas aikoihin ehtinyt. Nämä sukat tein Miehelle, toinen valmistui piknik- seminaariristeilyllä ja sen kaveri ohimennen muuten vaan. Lankana Sny:ltä saatu mukava Hjertegarn Bamboo strompegarn, puikot 2,5 mm:n KnitPicksit, luultavasti kulutan ne loppuun ennen aikojaan (pian ne ovat varmaan 2mm:n puikot...). Kokoa sukilla on varmaankin joku 42 tai sinne päin.

Seuraavatkin sukat ovat valmistuneet ja karanneet käsistä kuvaamatta. Tuolla jossakin aikaisemmassa postauksessani mainitsin tehneeni äiskälle ja iskälle sukat. Niistä jäi lankaa, äiskän sukista vähän enemmän, eli niillä nöttösillä aloitettiin noin kokoa 30 olevat nuoren miehen perussukat. Ihan ei ne jämät riittäneet, niin kärkeen pätkittiin iskän sukista jääneestä Hjertegarn Sock- langasta vähän lisää. Puikkoina taasen 2,5 mm KnitPicksit. Muuta en nyt muista sukkarintamalla saaneeni valmiiksi.

Lisäksi neuloin Seiskaveikasta ihan perussukat kokoa 42; niistä en tässä pimeydessä edes yritä ottaa kuvaa.

Tässä tempauksessa näyttää tuo kirjan pitäminen olevan oikein ylivertaisen hankalaa, täytynee paneutua siihen seuraavissa happeningeissa paremmin.

Kokonaissaldokseni jää siten yhdeksät sukat joista ainakin nuo yhdet menevät hyväntekeväisyyteen.

Ei kommentteja: