keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Hidas, hitaampi, hitain...

...mutta vihdoin olen saanut aikaan muutaman parin valmiita sukkia! Olen varmaan koko sukkasadon hitain sukankutoja, vaikka osan voin selittää vinolla pinolla läksyjä, juuri sukankutomisaikaan sattuneella koeviikolla ja pakollisella tarpeella neuloa juuri jotain muuta kuin sukkia, täytyy minun kai myös tunnustaa niiden lisäksi oma laiskuuteni.

Pari viikkoa sitten huomasin, että sukkasadon aikana aloitetut sukkaparit ovat täysin keskeen, eikä niihin ole kiinnostusta ainakaan tällä hetkellä palata, neuloin nopeasti päivässä harmaata raitaa pikkujaloille. Nämä menevät jossain vaiheessa hyväntekeväisyyteen, Projekti villasukkaan!


Lanka: Novita Nalle
Puikot: 2½ mm
Koko: pikkuvauva
Muuta: Pienet söpöläiset hyväntekeväisyyteen!


Pääsin pikkusukkien myötä mukavaan vauhtiin ja nopeasti valmistuivat myös perussukat vahvistetulla kantapäällä vihreäraidallisesta Seiskaveikasta kahdeksanvuotiaalle.


Malli: Perus
Lanka: Novita 7 Veljestä Raita
Puikot: 3½ mm
Koko: noin 36-37
Muuta: Ihan kivat perussukat, jokat ovat kokonsa puolesta täydelliset saajansa jalkaan ;)


Tavoitteenani sukkasadossa oli saada aikaan ainakin yksi sukkapari, ja sen saavutin (jopa tuplaten tavoitesaldoni)! Aivan sukkasadon alussa aloitin Cookien BFF-sukkia Sisu-langasta, mutta toista sukkaa aloittaessani into loppui. Aloittelin myös Kerttuja ja muita kauniita sukkia. Vaikka Sukkasato jäi osaltani sangen pieneksi, alan nyt siirtyä lapasten pariin;) Näissä merkeissä toivottavasti jälleen ensi vuonna! Kiitokset emolle sukkasadon järjestämisestä ja toki mukavasta seurasta kanssaneulojille!
-wilmiina

Ei kommentteja: