lauantai 30. elokuuta 2008

TiiQ esittäytyy

Olen 32-vuotias kahden pojan äiti ja ihan ensimmäistä kertaa mukana Blogistanian kimppatempauksessa - tähän asti kaikissa muissa on tuntunut olevan mukana rajoitteita tai pakotteita. Sukkasato on tervetulleen vapaa!

Olen tehnyt käsitöitä niin kauan kuin muistan ja viimein tämän vuoden alussa ryhdyin systemaattisesti pitämään kirjaa tekeleistäni Ajatuksia ja tekoja -blogissani. Käytän enenevässä määrin lankoja ja kankaita, joista muut ovat halukkaita luopumaan, joten tämänhetkinen sukkalankavarastoni on monesta muusta heinälatolaisesta poiketen hälyttävän pieni. Kävinkin jo ostamassa SPR:n Kontista pussillisen Fritidsgarnia, jotta on edes jotakin, josta aloittaa :-). Kyseisestä langasta on määrä tulla huovutetut tossut isälleni Sukkasadon aikana.

Koska olen jo ehtinyt neuloa SPR:n keräykseen pipoja, tavoitteeni on neuloa heinälatolaisen ominaisuudessa mukaan myös sukkia, mikäli onnistun vaihtamaan/saamaan/ostamaan jostain sopivaa lankaa. Koska ajattelin neuloa tempauksen aikana joululahjasukat appiukolle ja joutunen ostamaan siihen langat Ihan Oikeasta Kaupasta, langoista jää varmasti osa myös hyväntekeväisyyteen neulottaviksi.

Ei kommentteja: