lauantai 30. elokuuta 2008

Ketutar tässä

En erityisemmin pidä esittelyistä, mutta... *syvä huokaus* - kai ne tavallisimmat tiedot pitää antaa, vaikkei ne mitään ihmisestä kerrokaan.
Olen kohta 40-kymppinen - 8 kuukautta jäljellä. Olen naimisissa, meillä ei ole lapsia, mutta on koira. Tuon näköisiä ollaan, koira ja minä.
Asun Ruotsissa ja kova on koti-ikävä. Mies vaan oppii kovin hitaasti suomea, eikä oikein uskalla muuttaa Suomeen...

Tulen käsitöitä tekevästä suvusta, vihasin koulun käsitöitä ja puolet oppiajasta olinkin puupuolella. Jotenkuten opin kuitenkin neulomaan koulussa. Nykyään sujuu mikä vaan, ja ihme ja kumma pidänkin siitä :-D

"Perin" äidiltä langat kun äidin kädet lakkasivat toimimasta kunnolla vanhemmiten (Luoja suokoon ettei minulle käy samoin.) ja langoista on iso osa sukkalankaa, osa jopa omin käsin kasvivärjättyä! Se pitäisi saada käytettyä ettei vain makaa nurkissa koinruokana.
Kaikki tykkää villasukista, ja niitä aina tarvitaan (on muuten jalassa pari tälläkin hetkellä - on ollut kylmä loppukesä :-() ja jos saisi kudottua kasan Afghanistaniin niin olisin iloinen. Viime vuonna oli kuulemma tosi kylmä talvi ja ihmiset palelluttivat jalkansa ja kätensä... moni jopa kuoli. Että ainakin tänä vuonna joillakin on kunnon suomalaiset villasukat, lapaset, viltti tai jotain.

Ja niitä joululahjoja... enää 118 päivää jouluun!

Ei kommentteja: