lauantai 30. elokuuta 2008

Esittäydyn minäkin:-)

Innolla täälläkin odotellaan sukkasadon alkamista. Olen kolmen lapsen äippä, joka rakastaa kaikenlaistan näperrystä, askartelua ja käsitöitä. Niistä löytyy enemmän blogistani. Korttibuumi on ollut kovimmillaan viimeaikoina, samoin koruja ja monenlaisia käsitöitä sekä ommellen että neuloen syntyy aina välillä. Näin iltojen pimetessä vetäydyn sohvannurkkaan nauttimaan kynttilän valosta, pehmeistä langoista ja puikkojen kilkatuksesta (, jos nyt bambuiset lainkaan kilkkaavat, hih).

Eka kertaa olen tällaisessa yhteisessä neulontaprojektissa mukana ja odotan maanantaita tosi innolla:-) Olen keräillyt myöskin kasan ohjeita erilaisiin sukkasiin ja tossuihin, mutta luulen silti, että teen tavallisia pieniä sukkasia enimmäkseen. En ole mikään suurten projektien tekijä vaan intohimona on pienten sukkasten, lapasten, lakkien ja muiden neulominen.

Tähän lähdin mukaan sillä mielellä, että pukinkonttiin saisi jotain kummilapsille ja muille läheisille niin ja hyväntekeväisyyteen jotain myös. Luultavasti Iguleen sivuilta löytyvään juttuun ainakin pieniä sukkia teen:-) Omat lapset saavat varmaan myös välillä lämmikettä tulevassa projektissa.

Nyt jään odottelemaan muiden esittelyä. Isot halit kaikille ihanille ihmisille, jotka olette mukana. Tulen innolla kurkkimaan välillä muiden upeita aikaansaannoksia:-)

1 kommentti:

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Heipsis!
Kiva, että olet samassa ladossa kanssani :D