lauantai 30. elokuuta 2008

Jossu75 esittäytyy

Heipsan kaikille!

Olen 33-vuotias kahden neitosen äityli ja innokas käsitöiden harrastaja. Neulomaan opin 5-vuotiaana ja siitä lähtien on ollut aina jokin neule tekeillä, yleensä useampi.

Sukkasadossa olen mukana ensimmäistä kertaa. Mukaan lähdin, koska minulle on vuosien "keräilyn" takia kertynyt runsaasti erilaisia kirjavia sukkalankoja. Monia olen aloitellut ja tuolla korissa niitä keskeneräisiä nyt olisi vaikka muille jakaa! Ihanat SNY:t ovat lahjoneet minua myös ja nyt tavoitteena on tehdä sukat heiltä saaduista langoista. Mallit on valittu, langat keritty ja puikot etsitty, joten maanantaita kuumeisesti odottelen. Jos noiden sukkien jälkeen jää vielä aikaa, niin tarvitsen lahjoiksi ainakin kolme paria sukkia. Monet muutkin sukkalangat huutelevat kutsuvasti ja tilannetta ei helpota perjantaina ostettu Noro-sukkalanka. Toivottavasti saan neulottua monet sukat valmiiksi saakka!

Minut löytää myös Jossun puuhailut- blogista ja Ravelrystä nimellä Jossu75.

1 kommentti:

Timsu kirjoitti...

Heipä hei! Täällä kevät sny 08 sua moikkailee ja toivttelee tsemppiä sukkakoitoksiin! Itsekkin olen mukana, sikäli mikäli tämä blogimaailmaa tottelee minua ;)