lauantai 30. elokuuta 2008

Korttitehtaan Hanne esittäytyy

Moikat kaikille!

Ensimmäisenä kirjoitan tämän esittelyn, etten pääse unohtamaan ja sitten vasta lähden taas tuonne puikkojen ja lankojen maailmaan.

Olen siis Hanne, kohta 30v. (ikäkriisi), kolmen lapsen äiti ja hoitotäti täältä Joensuun suunnalta. Kuten blogini nimestä voi päätellä, niin kortteja tulee väsättyä yli omien tarpeiden, mutta näin syksyn tullen on taas mukavaa käpertyä sohvan nurkkaan neulomaan tai virkkaamaan.

Koulussa kässän tunnit ei ollut mun suosikkeja. Neulomista opetellessa meidän opettajakin menetti hermonsa niiiiin monesti ettei tosikaan. Onnistuin neulomaan niin tiukkaa, että edes opettajan voimin ei puikkoa saanut pois enää työstä - taitavaa vai mitä? :) Tätä nykyä onneksi neulominen sujuu jo hieman paremmin. Äitikin tässä eräänä päivänä tuumi, ettei koskaan olisi uskonut, että minusta tulee käsityöihminen...mutta tässä sitä vaan ollaan, pari talvea neulomisharjoittelua takana, enimmäkseen pipoja, lapasia, sukkia ja tossuja on tullut tehtyä ja muutama poncho myös.

Blogeissa seikkaillessa löysin tieni tänne sukkasatoon ja tietenkin piti heti ilmoittautua mukaan, kaikki tällaiset "haasteet" antaa puhtia tekemiseen niin kortteilussa kuin käsitöissäkin.

Tavoitteena saada edes kahdet sukat tehtyä Vaaka ry:lle nyt syyskuun aikana.
Miellyttävää sadonkorjuu aikaa kaikille teille!

-Hanne-

Ei kommentteja: