sunnuntai 31. elokuuta 2008

Heipsan kaikki heinäladossa asustavat...

...näin maalta kotoisin olevalta tuo heinälato onkin tuttu lapsuusvuosilta.
Olen siis Outi ja käytän tuossa nimeni perässä k-kirjainta kun tähän tempaukseen taitaa osallistua muitakin kaimojani. Sukkasatoa olen minäkin ensimmäistä kertaa mukana poimimassa ja innolla odotan millaisen sadon saan itse aikaiseksi.. tykkään neuloa sukkia ja kaikkia sellaisia melko nopeasti valmiiksi tehtyjä juttuja kuten huiveja, pipoja jne. Olen neulomisesta pitänyt koko ikäni siitä lähtien kun puikot ovat käsissä pysyneet. Välillä tulee neulottua enemmän ja välillä menee aikoja, jolloin neulominen jää unholaan mutta aina on jokin käsityö tekeillä, miten sitä nyt telkkaria voisi katsoa tekemättä siinä samalla jotain käsillään?
Itselläni ei ole blogia mutta päivittäin käyn netissä seurailemassa toisten blogeja, joista olen saanut monen monta ihanaa ohjetta ja vinkkiä omiin käsitöihini.
Tavoitteeksi en taida asettaa mitään lukuja sukkaparien määrästä, lähinnä kun saan noita kertyneitä lankavarastoja tuhottua sukiksi niin hyvä on. Ainakin itselleni teen ja hyväntekeväisyyteen, kohde on vielä mietinnän alla.
Huomenna sadon poiminta alkaa, eikun kaikki vaan puikot tai koukku heilumaan;)

Ei kommentteja: