lauantai 30. elokuuta 2008

Mari J esittäytyy

Hei vaan!

Olen Mari, Marin omat käsityöt -blogista, täällä kirjoittelen nyt nimellä Mari J, jotta erotun kaimoistani. :) Olen 30 v oululainen, kahden pojan äiti, yhden miehen vaimo.

Käsitöitä olen harrastanut pienestä pitäen; jo ennen kouluikää osasin virkata ja neuloa, ja äidin käsityöharrastusta olen seurannut koko elämäni, ja siitä kait se into on sitten itseenkin tarttunut. :) Ensimmäiset sukkani kudoin ala-asteella, sen jälkeen niitä on tehty paljon. Yhteen aikaan tykkäsin tehdä lahjaksi sukkia, joihin kirjailin silmukoita jäljittelemällä sukkien omistajan nimen ja sydämen siihen jalkaterän päälle. :) Siis joskus 10-15 vuotta sitten näitä sai aika moni lahjaksi. :) Hyväntekeväisyyteenkin on tullut pitkin matkaa tehtyä sukkapareja varmasti useita kymmeniä; nyt en ota mitään erityistä hyväntekeväisyystavoitetta, mutta jos noihin kohteisiin jotain syntyy niin sitten syntyy. Joitakin sukkasuunnitelmia on tälle syksylle, eli niitä varmaan tässä sitten tikuttelen.

Neulomisen lisäksi virkkaan, ristipistoilen, neulahuovutan ja joskus taistelen ompelukoneen kanssa. :) Harrastan myös lukemista ja liikuntaa, molempia aktiivisesti. :)

Ei muuta tällä erää, palataan asiaan, kun jotain on esiteltävänä. :)

Ei kommentteja: