lauantai 30. elokuuta 2008

Esittäydynpä minäkin

Hei! Olen asarum, 23-vuotias naisolento Tampereelta. Olin nuorempana oikea tumpelo käsitöissä ja koulussakin valitsin puukäsityön, mutta muutama vuosi sitten innostuin kokeilemaan kaulaliinan neulomista, ja siitä se sitten lähti... Ensimmäiset sukkani neuloin viime vuonna juuri sukkasadon kynnyksellä.

Sukkasatoon osallistun nyt siis toista kertaa, näin syksyn tullen olen taas innostunut kaivamaan sukkalangat esiin uusia tassunlämmittimiä varten. Viime vuonna ja keväällä neuloin itselleni lähinnä raitapolvisukkia (aina mustaa ja jotain toista väriä), joten tänä vuonna otan sukkasatotavoitteekseni värjätä lankaa itse ja neuloa vähän erilaisia sukkia itselleni. Tuossa jo odotteleekin puikoille pääsyä juuri koolaamani nalle sädehtien purppuran ja sinisen sävyissä:


Myös muutamat tilaussukat aion tehdä. Saatan myös neuloa viime vuonna koolaamistani Wooleista (joita jäi muutama kerä vielä joululahjoista) pikkuisia sukkia hyväntekeväisyyteen ja sen lisäksi haaveilen virkatuista puputossuista (jotka toivottavasti lasketaan myös sukkasatoon?) Koukussa virkkaukseen -kirjan ohjeella.

Ravelrysta löydyn myös asarum -nimimerkillä, varsinaista neuleblogia minulla ei ole, mutta Ravelrysta löytyy linkki livejournaliini. :) Niin ja kotona asustelee avomies, kaksi kissaa ja viljakäärme.

Ei kommentteja: