sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Yhdet isot ja kahdet pienet

Satokausi on alkanut täälläkin. Ensimmäisenä valmistui vanhimmalle pojalle tavis sukat ranskalaisella kantapäällä, koko n. 41-42. Silmukoita 64, puikot Knit Pro sukkikset koko2,5 mm. Lankaa kului 64 grammaa.
Ja koska lankaa jäi sopivasti, niin piti tehdä pikkumiehelle junasukat myös ranskalaisella kantapäällä, silmukoita 40 ja langan kulutus 26 grammaa. Ja puikot samat kuin edellisissäkin sukissa. Sattui mukavasti, kun sain raidat täsmäämään aika hyvin, langassa ei ollut yhtään solmua.

Sitten vielä Luna-neidin ruusu-sukat, lanka Nalle kukkaketo sekä Nalle aloe vera. Silmukoita varressa 44 ja teräosassa 36. Puikot edelleen 2,5:n Knit pro:t. Lankaa meni yhteensä 37 grammaa. Tuntuu olevan kovin suosittu lanka tuo ruusu täällä Heinäladossa, mutta ihmekös tuo, kun on niin hempeä.
Seuraavaksi tulossa taas tico-ticoa, tällä kertaa vihreän sävyistä, mutta niistä enemmän kun on valmista.
En tiedä tökkiikö täällä kone vai koneenkäyttäjä, kun ei meinaa bloggaaminen luonnistua, mutta sitkeästi yritän saada valmiit näkyville, ties monettako kertaa tänään. Toivottavasti nyt kaikki meni niinkuin pitikin. =)