sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Myöhästyneet junat

Airin sato jäi viime viikolta väliin kokonaan. Onneton junasukkalanka, jonka tytär antoi koeneulottavaksi, loppui kesken ja sunnuntaina puikoilla oli monta ksekeneräistä vaan ei valmiita. Tällä viikolla saatiin lisää lankaa ja nyt Heinälatoon kärrätäänkin kolme paria kerralla!
Valkoiset junasukat Shoeller&Stahlin Baby Merinoa. Niin ihanaa neulottavaa, että jalkaterään tuli viisi nurjaa pykälää kun innoissaan neuloi. Lanka (kerä 25g) olisi loppunut joka tapauksessa kesken...

Harmaat sukat on menossa TYKS Sukkiskampanjaan. Lanka oli Gjestalin Raggegarnia. Langan neulominen ei ollut suoranaista herkkua, mutta valmiiksi tuli junalankaa odotellessa.

Lilat junat on neulottu Shoeller&Stahlin Fortissima Piccolinosta, joka sisältää villaa, bambua ja polyamidia. Ihanan pehmeä lanka ei miellyttänyt neulojaa - kuulemma meni helposti sääpuoleen.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on Airin elämässä riittämiin ja niistä vihjailee (kielloista huolimatta) tyttärensä ja kirjurinsa Susu myöhemmin illalla blogissaan...

Ei kommentteja: