sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Täältäkin sukkia latoon!Syksyn arkipäivät menevät niin hulinassa, että vaikka sukkia on tullut iltaisin neulottuakin, en ole saanut aikaiseksi ottaa kuvia ja lisätä niitä tänne. Nyt ryhdistäydyin, 3 paria tähän asti neulottuja sukkia tulevat nyt sitten kaikki tämän viikon saldoon, mutta haitanneeko tuo :).
Toivottavasti kuvien lisäys sujuu ongelmitta.

Ensimmäiseksi valmistuivat oranssit Saltkråkan-sukat Novita Jussista, naisten koko 37. Näissä meni aikaa, mutta niitä oli kiva tehdä ja opin nyt samalla tekemään palmikonsiirrot sujuvasti ilman apupuikkoa. Teen varmasti toiset samanlaiset jossain vaiheessa, tosin luonnonvalkoisesta langasta. Samassa kuvassa olevat pienemmät sukat ovat Novitan Nalle-raitalankaa, lasten koko 27.
Toisessa kuvassa Novitan jättiraidasta naisten palmikkosukat kokoa 37 omalla ohjeella. Ihanan lämpimät :).

Jaha, kuvat näyttävän menevän just toiseen järjestykseen kuin oli tarkoitus, en tiedä miten siirtäisin, joten olkoon noin.
Valtava määrä sukankuvia on tänne kertynyt kaikilta yhteensä.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kuvien järjestystä voit siirtää niin, että "maalaat" hiirellä kuvan yli, klikkaat Ctrl- ja X-nappuloita yhtä aikaa (= leikkaa), viet hiiren siihen kohtaan johon kuvan haluat ja klikkaat Ctrl- ja V-nappuloita yhtä aikaa (= liitä). Ihania sukkia! :)

Valo74 kirjoitti...

Kiitos neuvoista ja kehuista Kaisa!