maanantai 13. syyskuuta 2010

Solinaa heinäladon vieressä

Tavoitteenani oli tehdä edes yhdet sukat tämän sadonkorjuun aikana. Kiirettä kun on aivan liikaa, harmi.
Sain kuitenkin tikuteltua Purosta erikoisen väriset sukat ja ensimmäistä kertaa kokeilin Puron viskaamista pesukoneeseen. Mitään kovin hasardia ei tapahtunut (muovipusseja tokikaan en tunkenut sukan sisään..), mitä nyt vähän sisukset meinasivat tarttua toisiinsa. Mutta ei pahasti. Hieman sai voimaa käyttää irrottamiseen.. mutta lopputulos on tässä:

5 kommenttia:

Santra kirjoitti...

Nämä on kivat munkin täytyy kokeilla kuin paljon isommat sukat teit ennen pesukonetta?

LeenaK kirjoitti...

Jou, Pellervooo!! Mä en huomannut, että samassa ladossa ollaan. :D

Hienot on sukat! Itselläkin odottaa edelleen yhdet viime joulun jälkeen virkatut Puro-lapaset koneessakäyntiä, mutta veikkaan, että en saisi peukkua enää auki, ellen pussita. Sitähän se koko operaatio odottaa: pussia...

Mutta siis jospa tekisi tossuja lapasten kaveriksi lopuista Puroista. Muakin kiinnostaa, mitkä oli sukissa ennen-jälkeen -mitat?

Paula kirjoitti...

Niin pehmoisen näköiset sukat! On varmaan ihanan lämpimät!

MysteryKnitter kirjoitti...

Pretty socks.

Pellervo kirjoitti...

Lämpimät ja pehmeät on <3 Kaikki joustavuus hävisi pesukoneen jälkeen, onneksi laitoin jalkaan vielä märkänä niin muotoutuivat varresta oikeanmuotoisiksi. Kutistuvuus oli yllättävän vähäistä, tein kokoa n. 45 ja koneen jälkeen sopi hyvin itselle, 44. PS. Leena, koitin etsiä sua mut oot ihan väärällä nimellä ;)