torstai 16. syyskuuta 2010

Seuraava pari puikoilta pois!

Vihdoin ja viimein sain nämä epäonnen säärystimet valmiiksi! Kuten edellisessä postauksessa kerroin, pelkkä langan loppuminen viimeistä tupsua tehdessä ei sitten jäänyt viimeiseksi vastoinkäymiseksi... ei ei, kun sitten sain kaiken valmiiksi ja stemmasin säärystimet jalkaan, niin mitä ihmettä... toisessa säärytimessä tupsunyörien rieät olivat suoraan edessä, ja toisessa sivussa missä pitääkin.... ei voi olla totta! No totta se oli, mutta miten siitä selvitään... No, sakset käteen, silmukkareikien kohdalta poikki ja uudelleen puikoille... 10 cm suurin piirtein piti neuloa uudestaan, mutta oli se typerää, koska joutui neulomaan "väärään suuntaan"... nämä kun on aloitettu tuosta joustinneuleen yläreunasta....

Mutta selvittiinhän siitä, ja kyllä niistä tuli ihanat! Ystävälle menevät synttärilahjaksi jonkin ajan kuluttua!




Malli: mosey (Ravelry)
Lanka: 7 veljestä (fuksia)
Puikot: prym 4mm
mallin muutokset: joustinneule ohjeen mukaan 2o 2n, minä tein 3o 3n (mun käsialalla tulee niin kauniimpaa!), alareunaan ohjeen mukaan 1 krs oikein, 1 krs nurin ja sitten päättely, minä tein 1 kirtäen oikein, 1nurin x2krs ja sitten päättely.

Taidan jossain vaiheessa tehdä itselle samanlaiset, tuli niin ihanan muhkeat ja lämpimät! Nyt sitten vaihteeksi lastensukkien pariin....!

5 kommenttia:

miumu kirjoitti...

Upeet!

mavajo kirjoitti...

Upeat! Tarviipa tehdä itelleen tollatteet.

Maikki kirjoitti...

Hienot on! Välillä se vaan vastustaa, mutta onneksi lopussa kiitos seisoo :)

Paula kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, tulipa niistä hyvä mieli!

Anonyymi kirjoitti...

Todella hienot ja miten makean väriset ! Näitä en osaa tehdä, vaikka haluaisinkin... t. Eija