perjantai 10. syyskuuta 2010

Vihdoin jotain valmistakin.

Jos jollain muullakin on samaa vikaa kuin mulla että tähän mennessä on 9sukkaa valmiina mutta vain kahdella niillä on pari ;) No mutta valmista silti tulee. Tämä on kai joku monta työtä puikolla syndrooma tai sit vaan perinteinen ADHD ettei vaan jaksa keskittyy, tai sit mulla on liikaa puikkoja. Ja yks syy on se et kummassakin etusormessa komeilee hello kitty laastari, kun kuivat sormet alko halkeileen ohuilla puikoilla neuloessa niin piti vaihtaa paksumpiin puikkoihin. Mutta siis asiaan ne kaks parillista.
Näistä.


Nämä.
Ovat kerrankin kokoa oma jalka eli 37-38 2,5puikoilla suurimmaksi osaksi helsingissä valmistunut pari, pientä nyttyrää vajaa koko kerä kumpaakin jalkaan.

Toinen pari siis pojalle ja novitan seiskaveikkaa on kummatkin ja ihan on pojan itse valitsemat värit (Taisin kyllä hiukan ohjata oranssiin kun oli kahden vaiheilla punainen vai tämä, ite tykkään) Melkeen 5v pojan jalkaan nämä ovat melkeen polveen asti saapassukat siis.

Salaa kahdehdin vielä niitä ihmisiä jotka ottaa yhdet puikot ja yhden langan ja tekee valmista ennenkö ottaa käteensä toiset. Minä kun mietin samalla kun arvon että mikä otan korista mukaan, että mitäs seuraavaks aloittaisi. ;)

1 kommentti: