perjantai 3. syyskuuta 2010

Esittäytyminen vähän jälkijunassa

Täällähän ollaan päästy jo sukkien makuun! Itse jäin vähän junasta enkä ole ehtinyt vielä esittäytymään, mutta korjaan asian nyt.

Täällä 27-vuotias naisihminen Espoosta; neulootikko, kahden kissan emäntä ja kääntäjä, tässä järjestyksessä. Osallistun ensimmäistä kertaa sadonkorjuuseen, ja tavoitteena on neuloa suht vaatimaton määrä sukkia, ehkä 4-5 paria. Malleiksi olen korvamerkinnyt näin alkuun Julia-sukat (langaksi Araucanian Ranco Solid?), Skew-sukat (Regia Jazz Colours?), Bombadilit (Nalle aloevera?), Cookie A:n Monkeyt (joku KraftyKoalan lätäköityvä sukkalanka?) sekä paksulle langalle Konnichiwa-sukat (lähinnä, jos ohut sukkalanka alkaa tympiä; tähän voisi mennä vaikka raidallista Seiskaveikkaa). Lisäksi Equinox-sukat himottaisivat, mutta ohje on kiven alla, kun KnitPicks ei suostu myymään edes nettiohjeita USA:n ulkopuolelle...

USA:sta puheenollen: sadonkorjuutani saattaa hieman heikentää (tai vaihtoehtoisesti edistää) lokakuussa tuleva kolmen viikon Amerikan-reissu. Matkaan sisältyy kuitenkin kahden viikon road trip, ja mikäs olisikaan parempi viihdyke pelkääjänpaikalla kuin sukkaneuletyö?

Vielä en ole saanut mitään sukkaa puikoille, koska pitkä Noro-villatakki on loppusuoralla enkä sitä malta jättää kesken. Seuraavaksi projektiksi tulee kyllä ehdottomasti sukat.

Ravista minut löytää siis nikillä Iseult, ja neuleblogi (joskin tällä hetkellä laiskasti päivittyvä sellainen) sijaitsee täällä.

Ei kommentteja: