lauantai 1. marraskuuta 2008

Viimeiset, ja satokatsaus

Viimeinen postaus, viimeiseen asti tuli neulottua, ja edellisestä päivityksestä vielä kuudet pikkusukat valmistuneet.

Tarkempia tietoja on blogissani www.worsted-knitt.net, mutta tässä vielä todisteita Heinälatoonkin.

Ensiksi viisi paria keskosten sukkia, Regian ja Austermann Stepin jämiä, joko 28 tai 32 silmukkaa ympäriinsä. Noissa ensimmäisissä tein bumerangikantapään ihan pieleen, kun en musitanut kuinka se tehdään, mutta toivotaan että ne pysyvät jalassa... Austermann-sukissa kanta on myös bumerangi, mutta oikein tehty :)

Nämä ovat vähän isommalle lapselle, neulottu 3,5mm puikoilla ja lanka on kaksinkerroin pidettyä Regiaa.Lopuksi melkein koko sato - 16 paria pieniä sukkia, kaikki hyväntekeväisyyteen. Kuvasta puuttuu vain äidin Hederat, jotka lähetin hänelle syntymäpäivälahjaksi (olivat mieleiset). Koko sato siis 17 paria - olen aika ylpeä itsestäni, vaikka sukat tosi pieniä olivatkin! Ensimmäinen Sukkasatoni oli siis menestys, kiitos emolle ja ensi vuonna uudestaan? Vielä täytyy arvuutella kuka saa lupaamani palkinnon!

1 kommentti:

katakos kirjoitti...

Jos tekee sukkia vauvalle joka ei vielä kävele, mutta potkii sitäkin enemmän kannattaa tehdä piiiitkä varsi - kuin säärystin samantien. Muuten ei pysy jalassa. keskosista ei ole kokemuksia, mutta kai hekin liikkuvat...

T: Kata