lauantai 1. marraskuuta 2008

Made by Matleena

Tarkistuslaskenta suoritettu ja loppuraportti tässä alla taiteellisena kuvakokoelmana hih hihhii! Mitään määrällisiä tavoitteita en asettanut itselleni, vaan ajattelin tekeväni sitä mukaa, kun mukavalta tuntui. Ja tuntuihan se mukavalta! Lankapirtissäni valmistui peräti 24 paria tassunlämmittimiä, siis aivan antamieni ennakkotietojen mukaan. Sukista meni kaksi paria PIF-lahjaksi Elinalle, yhdet hyväntekeväisyyteen, yhdet itselle ja muut lahjaksi sukulaisille tai ystäville. Kolmet sukat on pienille lapsille kokoa 31 tai alle, kolmet miesten kokoja 43-46 ja loput siitä väliltä. Olisi ollut mielenkiintoista tietää langankulutuksen kokonaismäärä, mutta kun en huomannut ajoissa punnita kaikkia, niin jäi tältä kerralta. Mainittakoon vielä, että kahdet säärystimet ja yhdet tossut jäivät keskentekoisiksi.
Tämä oli minun ensimmäinen sukkasatoni ja yleensäkin ensimmäinen yhteisneulontakampanja, johon osallistuin. Aiemmin olen vain seuraillut vastaavia blogeista. Sukkien kutomisen lisäksi olen tämän kampanjan aikana tutustunut moniin minulle uusiin blogeihin ja saanut sieltä uusia blogiystäviäkin. Niin mukavaa tämä oli, että nyt jatkan sitten Lapaskuun Tumpputuvassa!
Lopuksi lämpimät kiitokset kaikille mukanaolleille seurasta ja erityisesti emolle tästä suururakasta, jonka ansiosta olemme saaneet viihtyä kaksi kuukautta yhdessä!

Ei kommentteja: