lauantai 1. marraskuuta 2008

Viimeinen rutistus

Onnistui kuin onnistuikin! Sain vielä viimeisen parin uunista ulos sukkasasadon merkeissä. Onhan se kiva saada itselleenkin uudet sukat!
Tiukille otti, mutta eilen kuitenkin valmistuivat. Epätavallinen toisen sukan syndrooma oli iskeä, mutta sisulla punnersin loppuun. Ilman sukkasadon tuomaa lisätsemppiä olisi toinen sukka odotellut vuoroaan hamaan ikuisuuteen.

Lankana on Austermanin Step, joka jo jonkun aikaa on odotellut vuoroaan. Mallin piti olla jotain muuta, mutta tulos on Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks "Shell Pattern". Paitsi että aloitin kärjestä, mutta kuvio muotoutuu lähes samannäköiseksi "väärinpäinkin".

Jotenkin psykedeelisiltä sukat jalassa näyttävät. Johtunee siitä, että raidoitus osuu kohdilleen melkein, vaan ei ihan. En meinannutkaan mätsätä raitoja, mutta joko tasatut raidat tai suurempi eritahtisuus olisi ollut parempi. Erityisesti silmään osuu tuo kuvassa ylemmän sukan pieni punainen raita nilkan kohdalla... Mukavat sukat silti. Eivät käyttämättä jää!

Kokonaissaldo osaltani siis seitsemän paria (ja pienet nukensukat lisäksi). Ihan hyvä rykäisy meikäläiseltä, jolle sukat ovat yleensä välitöitä isompien projektien ohella. Tavoite oli sukittaa omia ja kummilapsia ja kaikki suunnitellut sukat tulikin tehtyä. (Paitsi ne Virta-sukat, joista tulikin nuo Simpukka-sukat). Dominosukat siinsi vielä mielessä, mutta ehkä vielä ennen joulua nekin valmistuvat!

Kiitoksia emolle ja kaikille mukanaolleille. On ollut ihanaa katsella minkälaisia hienouksia kukakin on tehnyt ja muutama uusi seurattava blogikin on listoilleni päässyt!

Ei kommentteja: