lauantai 1. marraskuuta 2008

Kertut ja loppusaldo


Nämä ovat olleet valmiina jo jokusen päivän, mutten ylitöiden vuosi ole joutanut / muistanut kuvata ja raportoida. Todella epäkiitollinen kuvattava tämä lanka, ehkä valoisaan aikaan olisi saanut paremman kuvan?Malli: Kertut
Lanka: Pussi ”Nalle”
Menekki: 56 g
Puikot: 3,25 Harmony Woods (15 cm)
Koko: S, oma jalka noin 36/37
Kantapää: Perinteinen vahvistettuna
Kärki: Sädekavennus

Muistiinpanoissa lukee ”virallisena” valmistumispäivänä 29.10. jolloin pujottelin toisenkin sukan alku ja loppu langat piiloon. Tuolloin oli sukkien silmukat olleet pääteltynä jo jokusen päivän. Aloitusajankohdasta ei muistikuvaa. Taisipa mennä melkein kuukausi, mutta toisena työnä ko. aikana oli miehen kummitytölle mennyt kaulahuivi. Saapas nähdä jäävätkö itselle vaikuttavat ehkä vähän turhan napakoilta. Saatan antaa kuitenkin tuttavaperheen tyttärelle, jolla kesällä ainakin oli vielä hieman pienempi jalka kuin omani. Kerrottakoon että kyseinen tyttö käy nyt muistaakseni neljättä luokkaa koulussa. Kuulun siis samoin kuin sukkasadon emäntä pienijalkaisten heimoon.

Tykkään tästä Kerttu mallista. Tämä on todella koukuttava malli ja pitsikuvio jää nopeasti mieleen. Viime talvena tein jo yhden parin, mutta silloinen pari päätyi siskoni adoptoimaksi.

Sukkasadon saldoni on siis kahdet snickersit sekä yhdet Kertut. Jatkossa minut voi löytää Tumpputuvasta, toivottavasti nyt ainakin yhden parin saan aikaiseksi.

Ei kommentteja: