maanantai 8. syyskuuta 2014

Pienet sukat Vauvalle


Pienet sukat vauvalle


Aloitettu: 6.9.2014
Valmiit: 8.9.2014
Lanka: Jaa-a, Fabel:in jokin lanka taisi olla..
Kulutus: -28 g
Pyöröpuikot: 3.5 mm
Silmukoita: 32 

Seuraavaksi valmistuivat tällaiset pienet, suloiset sukat. Ovat liian pienet meidän Leeville. Kävin tänään sitten tiputtamassa kaverin vauvalla, jospa mahtuisivat edes hetken. Varressa olisi saanut olla enemmän silmukoita.

Varteen tein 10 krs 2o2n-joustinta, kerrosrivinousua sen verran, mikä näytti omaan silmään sopivalta ja 8 kerrosta 2o2n-joustinta. 

Nämäkin sukat tein magic-loop:illa. Jäinkö tähän 'koukkuun'? Sen takia yritän tehdä, että oppisin kyseisellä tekniikalla tekemään, mutta ei tämä tekniikka kyllä sen nopeammin sukkia saa valmiiksi kuin että tekisin sukkapuikoilla. Se hyvä puoli on, että sukat valmistuvat samaan aikaan ja kerroksia tulee pakostakin saman verran. 

Sukat on tarkoituksella 'eri paria', koska lankaa sen verran vähän oli jäljellä, etten uskaltanut katsoa, että alkavat samasta kohtaa.

5 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Suloiset, hiukan sinisetkin sukat.

Heidi kirjoitti...

Kiitos. Sini-harmaa-valkoiset <3

Eija kirjoitti...

Nätit sukat - ja miten niin muka eri paria. Keränloppuja kudoin useinkin "molemmista päistä", joten raidoitus ei osu kohdilleen. Mutta sillä tavalla syntyy mielestäni ne parhaat jämälankasukat :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos Eija!
Minulla vielä tavoitteena jotenkin tehdä sukat, mihin käytän näitä lankojen jämiä. Niitä kuitenkin löytyy :D

Kaye kirjoitti...

Voi kun suloiset :)