lauantai 27. syyskuuta 2014

Miehelle sukat

Sukkia neuloutuu hitaasti, kun työn alla on muitakin neuleita. Kuvassa tuoreet sukat miehelleni, mutta ne kyllä riisutaan heti ja pestään samoin lankakerien jämät. Nimittäin toisen kerän lanka poltteli käsiäni alusta asti. STROMPEGARN , SOCK YARN,TIGER lukee etiketissä.

 Puikot 2.75, 16 s puikolla ja ihan normi kantapää. Yritin ja neuloin kiilakantapäätä, mutta puolivälissä huomasin, ettei se ole minun juttuni, lanka oli liian löyhällä käännöksissä ja olisi tullut reikiä. En usko, että mieheni olisi tykännyt ilmastoiduista kantapäistä!

Muistakaa tekin, hyvät Heinälatolaiset, neuloa myös vyyhdinpitäjälle sukkia! Omani kävelee näissä uusissa sukissaan onnellisena ja auttaa mehun keitossa.

1 kommentti:

Kaye kirjoitti...

Joo ei sovi unohtaa sitä omaansakaan, omani oli ensimmäisten joukossa kun aloin ensimmäisiä sukkiani neulomaan. Hän ei kuitenkaan halunnut toisia, joten muut ovat sitä vastoin saaneet sukkia jalkoihinsa. Nyt kyllä muistinkin, että miehen sukat ovat tällä hetkellä kateissa, eli toisille olisi varmasti jo käyttöä... Täytyypä jossakin vaiheessa varmaan neuloa sellaiset :)