lauantai 6. syyskuuta 2014

Mustasukkaisuutta

Eka Heinäpaalini valmistui torstaina. Joku kummallinen pakkomielle on vaivannut jo pitkään et ittelle pitää tehdä yhdet ohuet mustat sukat. Ku en muita ku villasukkia käytä ja ku joskus pitää olla siistinä muissakin ku jämälankailoisenkirjavaraitasukissa. Piti tehdä jo kesällä mut kuka haluaa tehdä tylsää tavallista perussukkaa mustast Stepist?
Ny ku tää "pakkoheinäpaali" on latoon kiikutettuna niin loppusatokauden saan vaan huvitella kaikkien hauskuusjalattimien kanssa Eiks nii? Joskus myöhemmin kirjoittelen tarkemmat speksit omaan blogiini mut nyt toivottelen vaan kaikille hyvää ekan satoviikon loppua!

5 kommenttia:

M kirjoitti...

Hei, tällaiset mustat perussukathan minäkin tarvitsen. Tietysti.
Hassua miten sitä tarvitsee blogia avukseen ymmärtääkseen omat tarpeensa ;)

satunNainen Paula kirjoitti...

Mies on tilannut yksiväriset mustat Nalle-langasta, en vaan ole saanut aloitettua, kokoakin kun pitäisi olla 48 verran... mutta josko nyt sukkasatoillessa saisin puikoille, tämä oli hyvä muistutus!! :o)

MariL kirjoitti...

Minä en kyllä ymmärrä, millainen tilaisuus voi olla sellainen, jonne ei sovi mennä iloisenkirjavissa villasukissa? ;) Olen ollut kerran jopa hautajaisten muistotilaisuudessa vainajan/omaisen kotona, jossa otettiin kengät pois, ja papilla oli mustan virkapukunsa kanssa kirkkaansiniset sukat! :D Terveisin nimimerkki "en omista yksiäkään mustia sukkia, enkä tosin yhtään mustaa vaatekappalettakaan" ;)

Heidi kirjoitti...

Mie oon yrittänyt omiin sukkiin pikku hiljaa värejä laittaa ja niin olen tehnytkin, mutta lyhyt vartiset pitäisi tehdä mustana.

Nämä sinun tekemät ovat kauniit. Käsiala kaunis.

Kaye kirjoitti...

No huh, onpas siinä ollu urakkaa :D