lauantai 29. elokuuta 2009

Myöhäisherännäinen

Moro,
Olen Päivi Tampereelta. Olen kohtuullisen kiireisesti työelämässä luomassa uutta toimintamallia. Elinehtoni on tehdä käsitöitä päivittäin, kutoa edes muutama kerros tai ommella jotain. Kotona asustaa siipan lisäksi enää kuopus. Vaikka työkaluni on kaiket päivät tietokone, on blogger haasteellinen, mutta onpa kai sopivaa aivojumppaa vapaa-aikanakin.

Osallistun toista kertaa Sukkasatoon ja edelliselläkin kerralla muistaakseni majoittauduin Heinälatoon. Edellisellä kerralla sato oli heikko. Toivottavasti tällä kertaa parempi. Olen varustautunut Juulin ja secret woolin sukkalangoilla ja suunnitelmissa on ollut pitkään tehdä sukat vanhemmilleni ja kuopuksen kummeille. Perheessäkin sukantarvitsijoita löytyy. Siispä sukkasatoni on lähinnä omiin tarpeisiin, aikaa ei riittäne hyväntekeväisyysneulontaan.
Olin pitkään neulomatta sukkia, koska neljä puikkoa aiheuttivat tunteen, että ne hyppivät silmille ja aiheuttavat häikäisyä. Onneksi kanssabloggaajat ovat ohjanneet minut magic loop -maailmaan ja saan taas tehtyä sukkia. Paineita en kuitenkaan aio itselleni tästä asettaa, sen verran valmistuu, kun aika antaa myöden.

Meneillään on (haasteellinen) iso vihreä projekti, joka valmistunee lähiaikoina. Senkin vuoksi on ihana päästä pienempien projektien pariin.
Blogin perustin aikanaan tilkkutöideni takia, neulonta oli jäänyt telakalle erään ensikäytössä huopuneen neuleen vuoksi. Onneksi blogistanian avulla kävi oivallus, että maailmalla on paljon lankavalmistajia ja löysin neuleinnostuksen uudelleen.
Oma blogini on tilkut ja kudelmat ja Raverlystä minut löytää nimellä paivis.

Ihana päästä tuttujen neulojien pariin ja löytää uusia tuttuja tätä kautta. Tsemppiä meille kaikille ja kiitos apuemännällemme ja "pääkokki" Kaisulle.

Ei kommentteja: