sunnuntai 30. elokuuta 2009

Kaimat!!

Kotiladossa on herätty mahdolliseen ongelmaan. Eli Sukkasadossa on jo niin paljon porukkaa, että varsinkin etunimellä esiintyvien kesken on jo kaimoja. Osa ilmoitti jo ilmoittautuessa sukunimen ekan kirjaimen tms. mukaan, mutta osa menee sekaisin - myös tunnisteissa! Niinpä Kaisan ohjeiden mukaan toimitaan seuraavasti:

"Jos siis löydät listasta (lista on Kotiladossa!) kaimasi, erota itsesi hänestä kirjoittamalla luokkatunnisteeksi blogisi nimi (siis tyyliin 09Kaisa Kerällä) tai sukunimen ensimmäinen kirjain (09KaisaI) tai vaikka tähti (09Kaisa*) tai mikä tahansa, millä erottaudut kaimasta.

Jos olet jo käyttänyt pelkkää etunimeä luokkatunnisteena, klikkaa jo kirjoittamasi esittely auki, pyyhi pois olemassaoleva tunniste ja kirjoita tilalle uusi. Kun julkaiset postauksen, uusi tunniste tulee voimaan. Pitkäkään yksittäinen tunniste ei tule rasitukseksi, sillä seuraavia tekstejä kirjoittaessasi voit poimia oman tunnisteesi valmiista listasta.

Ilmoita myös minulle (=Kaisalle), jos käytät jotakin muuta kaimasta erottavaa merkkiä kuin listaan merkitsemääni blogin nimeä, jotta minä ja apuemot tiedämme, kenestä milloinkin on kysymys!"

Ei kommentteja: