lauantai 11. lokakuuta 2014

Tässä aikuisten sukkia

 Miesten villasukat 7-Veljeksestä, kokoa 42. Varteen käytin 3 jämäkerää aikaisemmista neulomuksista ja terän tein uudesta kerästä. Joulupukin pussiin menevät

 Näiden palmikkosukkien esikuvan löysin FB:n eräästä sukkaryhmästä alkuaan ja sitten vähän myöhemmin tekijän Niina Lahtisen ohje ilmestyi Ravelryyn neulojille nimellä October Socks. Minulla ei ollut aikaa nyt perehtyä kunnolla ohjeeseen varsinaisesti ja sitten neuloin palmikon omaan perussukkaani. Sukat on aika nopeat ja helpot neuloa ja mallikerran oppii aika helposti heti alussa. Kannattaa kokeilla ohjetta, vaikka ei olisi paljon palmikoita neulonutkaan. Sukka istuu kuin valettu omaan jalkaan ja siihen ne myös jää :) .
Neljännet sukat tällä viikolla tulee minulta Heinäladon orsille tuttuun tapaan joulupukin pussiin nuorisolle. Nämä jämälankasukat ovat kauniimpia luonnossa värien toistuessa kirkkaina. Seiskaveikkaa ja koko on 40-42, eli miehelle.

Ensi viikolla en ehdi paljon neuloa enää sukkia, mutta puikoilla on kyllä tulossa lisää iltaisin neulottavaksi. Villasukkia on nyt valmiina 14 paria ja olen tyytyväinen heinäpaalieni määrään tähän asti.

Mukavaa alkavaa viikkoa toivotan ja nyt on hyvä odottaa jo leutoa talvea lämpimin jaloin!

3 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Mahtavaa sukkatuotantoa niin määrässä kuin laadussa, kauniita kaikki!

Satu kirjoitti...

Oi, kauniita "paaleja" olet neulonut ja paljon! Kiitos October socks -vinkistä ;)

Kaye kirjoitti...

Siinäpä sitä valmista kerrakseen!