keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Plussasukkia

EDIT:

Nyt siis on näin, että nämä olivat viimeiset valmistuneet. Kaksitoista paria sukkia. Olen tyytyväinen. Suuren suuret kiitokset Kaisalla ja omalle apuemolle Villasukalle! Oli kiva olla mukana kaikkien teidän latolaisten kanssa ja lukea bloggauksianne.

Sukkasadon tavoite oli sukkapari /viikko eli yhdeksän paria sukkia. Se on jo voitettu kanta. Nyt kaikki tämän jälkeen on plussaa. Siis esittelyssä 10-12.parit. Nämä ovat olleet kuvausta vaille valmiit jonkin aikaa ja tänään päivänvalolla pääsi kuvaamaan.

Nämä sukat aika pitkälti neuloin kokousviikonloppuna lokakuun alussa Suomen Turussa. Sivussa on kahden silmukan pystyraitana vuorokerroksin nurjaa ja oikeaa. Vinkki on Helmikseltä. Itse asiassa kerrosten laskutilanteessa raita toimi erittäin hyvin, mutta ongelmaakin oli. Kudoin (siis neuloin) vähän hämärässä luentosalissa ja keskeytyksiä tuli aika ajoin. Oli välillä hankaluuksia ohuessa langassa nähdä missä mennään, onko vuorossa nurjat vai oikeat silmukat. Valoisassa se ei ollut ongelma. Naisen sukkapari.


Seitsemän Veljestä sukkia lapsille valmistui kaksi paria. Raidoiksi upotin raita-7V-lankaa. Raidat on vähän kuin raitageneraaattorin mukaiset, vaikkakin raidoitus on molemmilla langoilla 3 kerrrosta. Tarkemmin blogistani.

Ei kommentteja: