keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kahdet valmiit - ensimmäiset ja viimeiset

apua! Mä en enää osaa käyttää koko bloggeria! En saa aseteltua kuvia järkevästi, ja vaikka kuinka valitsee pienen kuvan, kuva silti pompsaa järrkYTTÄVÄN isoksi.

Eniveis. Ylemmässä kuvassa serkkuni vauvalle valmistuneet tumput ja tähän kuuluvat sukat. Tosin ne ei hänen vauvalleen enää mahdu, joten menevät odottamaan seuraavaa syntyvää tulokasta, mutta valmistuneet ovat sukkasadon puitteissa. Lankana Regian Stretchiä, ja oli viiminen kerta kun ikänä neulon siitä lajikkeesta yhtään mitään. Langat menee siis lahjotukseen, oikein ilomielin. Puikot oli 2½ tai 3 mm, en tarkkaan muista, mutta minun käsialalla ei ihme vaikka olisi olleet jopa 3½ mm 80cm addi.

Jälkimmäisessä kuvassa esittelen Joulusukat -projektiin menevät Isoveikasta valmistuneet naisen sukat. Lehtikuvioon mallia on otettu Ravelrysta löytyneestä huivista (jota en tietenkään tähän hätään löytänyt), muutoin ihan perussukka 1o1n resorilla, tiimalasikantapäällä ja nauhakavennuksella. Kuvio ei ole keskellä, vaan siirsin sitä 4 s reunasta, vähän pyörähtää pohjan puolelle. Puikot 4mm bambusukkikset, ihan liian pienet mun käsialalle. yök. Mallineule oli tosi kiva :) Sitä aion varmasti käyttää vielä joskus jossain!


Jospa ensi vuonna sukkasatoilisin virkeämmissä ja ahkerammissa sukkamerkeissä, kuin tänä ja viimevuonna. Sitä vastoin, kuten kuvasta näkyy, kaikkea muuta on kyllä syntynyt paitsi sitä mitä pitäisi tehdä.

Iloista syksyä ja JOULUN odotusta <3>

Ei kommentteja: