perjantai 1. marraskuuta 2013

Lappapuuroa

Sadonkorjuun päätteeksi olisi heinälatolaisille tarjolla lappapuuroa! :) Näistä tulee nimittäin ihan syksyinen puolukkametsä mieleen, ja onpa tuolla seassa sitä lappapuuronpunaistakin.


Sukilla on kokoa 36, ja laitan nämä nyt lasten sukkien kategoriaan, koska nämä ovat menossa hyväntekeväisyyden kautta todennäköisesti jollekin lapselle tai pienijalkaiselle naiselle. Olenhan tänne satoon tuonut sellaisiakin lasten sukkia, joilla on ollut kokoa 38, mutta käyttäjä ei ole vielä edes 10 vuotta täyttänyt. :)

Nämä ovat siis ihan jämälangoista tehty, ja voit lukea aiheesta lisää blogistani.

Lopullinen saldoni Sukkasatoon on 23 paria. Näistä seitsemän paria lapsille (koot 29-38), kaksi paria miehille (koot 42-46), ja 14 paria naisille (kokoa 38-39). Sukkia näistä on 22 paria ja yhdet parit on säärystimet. Lahjaksi (synttärilahja tai arvontavoitto) on menossa 6 paria, hyväntekeväisyyteen 5 paria, omille lapsille 2 paria ja loput 10 paria itselleni. :) Sukkalankalaatikkoon ei valitettavasti tullut näiden kahden kuukauden aikana vajetta, kiitos siitä kuuluu käsityömessuille ja värjäyskurssille, mutta vaihtuvuutta sentään tuli, enää ei ole niin paljon samoja lankoja kopassa kuin ennen sadonkorjuuta. :)

Kiitos kaikille seurasta! :)

2 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Komeat sukat! Lappapuuro kuulostaa hauskalta murresanalta?

MariL kirjoitti...

Jos ei tiedä lappapuuron merkitystä, voi aina kysyä Googlelta. :)