lauantai 30. lokakuuta 2010

Vielä vähän kevättä ja koloria

Valmista on tullut kyllä tasaiseen tahtiin, mutta bloggaaminen on ollut vähän niin ja näin. Tässä siis sadonkorjuun viimeiset korret latoon.

Ensinnä valmistuivat nämä noin 36-kokoiset kotisukat äidille joululahjaksi. Raidat eivät kohdistu ihan just jetsulleen, mutta riittävästi.


Lankana yhäti sitä samaa Novitan Nalle Kevättä, joista on tullut jo vauvalle ja 2-vuotiaallekin tossut ja sukat. Itseasiassa mumma on niissä sitä lankaa niin kovasti ihastellut, että saa nyt sitten omansakin.

Ja vieläkin sitä kevättä piisasi...


Puolivuotiaan jalkaan pingotetut sukat vastasyntyneelle. Menivät ystävän ensimmäiselle lapsenlapselle. Toivon kovasti, ettei poikaparka saa näppyjä vaaleanpunaisista raidoista... ;)

Tältä nuo pikkusukat näyttivät au naturelle.


Kun kevät oli vihdoin ohi (ei tullut jämäkankaa, jeee!!), kaivoin varastoista kummipojan sukkiin sinistä Coloria. Siitä muotoutui valepalmikkosukat noin viisivuotiaan kokoa. Kuvassa ovat meidän eskaritytön jalassa, mutta kummipoika on melko siro, joten uskon sukkien sopivan. Pituutta on meidän typylle liikaa, joten koko lie siro 30.


Puikoille jäi puolikas Saltkråkan vaaleansinisestä Nallesta. Siitä tulee parinsa kera joululahja kälylle. Ei ehdi valmiiksi huomisiltaan mennessä. Lisäksi pariaan odottaa pikkuinen säärystin Raggegarnin kauhistuksesta. Sen saattaisi ehtiäkin huomiselle. Let's see...

1 kommentti:

virssu kirjoitti...

Tutulta näyttää asetelma junasukissa! Tosin tällaisia vauhtivarpaita ei saa muuten kuvattuakaan kuin sylissä -jos silloinkaan. Kauniita sukkia olet tehnyt :)