maanantai 27. syyskuuta 2010

Satoa, satoa

Aikamoista aaiiveetä pukkaa nyt tähän postaukseen. Siniset sukat valmistuivat jo viikko sitten, kirjavat sentään vasta tänään.

Tässä siis siniset sukat:


Malli: oma (ohje)
Lanka: Novita Jussi
Puikot: Knit Pro sukkikset 4,5 mm
Koko: 6-vuotiaalle (29-31)

Ja tässä on kirjavat sukat:


Malli: tavis
Lanka: Novita Nalle Kevät
Puikot: KP 3,5 mm
Koko: 2-vuotiaan (22-24?)

Molemmat menevät omien tyttösten jalkaan. Oli iloinen yllätys, miten helppoa tuon Nallen raitojen kohdistaminen oli. Sattui vielä niin sopivasti, että toista sukkaa aloittaessa täytyi vain yksi väri keriä pois ja oltiin samassa kohdassa kiertoa kuin ekan sukan alussa. Olin ajatellut homman olevan paljon vaikeampaa (kuten esim. Purossa).

Äsken kaivoin perin pisteliästä Raggegarnia varastosta. Talvesta on kuulemma tulossa kylmä, joten tehdään nyt sukkia sitten urakalla! :)

3 kommenttia:

Pellervo kirjoitti...

Mikä mäihä! En ollut vilkaissutkaan tätä foorumia vähään aikaan ja nyt huomasin että mulla on kohta valmiina nelivuotiaan Kevät-sukat jotka mätsäävät raidoitukseltaan lähes identtisesti sun sukkia :D Kuvaa tuloo kohta kun tikuttelen toisen valmiiksi ja päättelen.
Saisitko otettua kotona mittoja että mitä pituutta tarttis olla 4veelle toi sukka? Joudun vähän arpomaan päästä kun mittatikun luokse on jokunen 10km. Aattelin joululahjaksi antaa (tavoitteena oli antaa villapaita, jos sukat on edes vähän sinnepäin;)

Unknown kirjoitti...

No jåpas sattui! :D

Mun on vähä paha tuota neljäveen mittaa varsinaisesti ottaa, kun meillä on vaan siitä ympäriltä 2v ja 6v. Toki jos noista laskis keskiarvon...? Onko kohde minkä mittainen? Meidän plikat on tunnetusti tulleet äitiinsä, joka on perin pygmikäs... ;)

Pellervo kirjoitti...

Noku mä en tiiä yhtään mittoja (äitien pitäis tietää, kai..?) ... Mut äiteensä täälläkin on tullut, pitkä, iso jalka ja pälpättää jatkuvasti. Koitan tossa sunnuntaina vaivihkaa ottaa mittoja ku tavataan.