sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Viimeisiä tuon HeinälatoonNeuloin jälleen jämäkeristäni vanhaa Nallea yhdet miehen kokoa olevat villasukat 3,5 sukkapuikoilla 56 silmukalla iloisin mielin ja nyt tuntuu ihanalta kertoa, minun jämäkeräni mahtuvatkin yhteen ainoaan muovikassiin ja nekin neulon sukiksi tässä lähiaikoina.


Sukkien varsiin käytin harmaata, liilaa ja loppusukat neuloin oranssista. Minulla on täällä netissä pyöriessäni lisääntynyt värillisten lankojen neulominen ihan mahdottomasti kun täällä näkee mitä erilaisimpia sukkia ja kai ne jää takaraivoon kuvina ja siksi sukkia syntyy minultakin kuin sieniä sateella! Vielä muutama vuosi sitten en neulonut kuin melkein harmaita ja mustia villasukkia ja täytyy myöntää olevan olevan neulomisen nyt mielipuuhaani. Parasta on, että joka päivä oppii uutta ja näin saa toteuttaa itseään ja tuottaa läheisilleen lämpimät jalat talvikenkiin.


Jos en enää tule tuomaan lisää paaleja tänne Heinälatoon, niin kiitän kanssaneulojiani hyvästä seurasta ja emoja hyvästä sukkasadosta ja varmasti tulen ensi syksynäkin neulomaan villasukkia. Olkaahan ahkerina viimeisellä viikolla. Minullakin on neule pakattuna matkalaukussa reissuun. Ilman puikkoja olisikin ikävä reissata! Villasukkia neuloin 28 paria yhteensä Sukkasatoon 2010.

1 kommentti:

Neili kirjoitti...

Upea määrä sukkia.