sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Ensimmäinen ja viimeinen raportti

Sukkasadon aikana tuli puuhasteltua paljon muitakin käsitöitä, joten sato jäi aika pieneksi. Olen silti tyytyväinen. Kaikki on eteenpäin joulua ajatellen sillä kaikki lämmittimet päätyvät joululahjoiksi.

Vauvalle tein tossut Puikkojen polulta löydetyltä ohjeella.
Yhdet tossut virkkasin Huopasesta ja huovutin pesukoneessa. Yhdet tossut tein Suuri Käsityölehden pitsineuletossumallilla.

Ja juuri valmistui elämäni kolmas villasukka! Se ei ole perinteisesti tehty sillä inhoan sukkapuikoilla kutomista. Kudoin sukan siis kahdella puikolla. Yhdistelin Novitan perusvillasukan ohjetta ja Modan 2/09 tasoneuleena tehtyjen sukkien ohjetta. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Mistään ei voi arvata ettei sukkaa ole tehty normaalilla ohjeella. Nyt kun vielä saisi toisen samanlaisen aikaiseksi... Minun satoni Heinalatoon on siis:
1 pari vauvan tossuja
2 paria aikuisen tossuja
1 aikuisen sukka

1 kommentti:

Lea P kirjoitti...

Hieno tuo yksinäinen sukka, toivottavasti saat sille parin aikaiseksi, saattaisi muuten tuntea itsensä todella yksinäiseksi. Paitsi että maailmasta varmaan löytyy myös yksijalkaisia kulkijoita? Itse tykkään tikutella 5 puikolla mutta pitäisi varmaan opetella tuo kahdella puikoilla tekeminenkin.
Aivan ihanat on nuo vauvan tossut, vieläköhän ehtisi ne neuloa ennen puoltayötä.
Hyviä jatkoja neulomiselle t. Lea P Hillokellarista.