sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Viikon valmiit




Tämän viikon satona omalta osaltani Heinälatoon päätyivät nämä neljä paria sukkia. Tuo aikuisten syysnallepari on se jo aiemmin mainitsemani, lisäksi yritin kuluttaa kerää loppuun ja tein yhden parin n. 3-4-vuotiaan sukkia ja yhden parin noin vuoden vanhalle. Melkein loppuun sen kerän sainkin, kaipa sen lopun saa joskus upotettua raidoiksi johonkin sukkaan (joskus vaaka olisi kyllä ihan kiva keksintö, että osaisi arvioida langan riittävyyttä paremmin!). Isot siis menevät pukinkonttiin ja molemmat pienet joko lahjavarastoon tai hyväntekeväisyyteen, en ole vielä päättänyt.

Ruskeankirjava pari on Nalle colorista ja koko ehkä 40. Näiden sukkien osoitteena tulee olemaan SPR, jonka keräykseen neuloin jo elokuussa muutaman parin. Menevät sitten kerralla yhtenä pakettina. Nalle coloreita on kertynyt jokunen kerä tuonne lanka-arkkuun, vaikka en oikeastaan ollenkaan pidä niistä. Siispä olen nyt päättänyt neuloa ne hyväntekeväisyyssukiksi. Lämpimiähän niistäkin tulee ja joku toinen voi hyvinkin olla ihastunut noihin väreihin, tuo ruskeansävyinen ja sellainen vaaleanpunaisen kirjava ovat tuhottavina nyt Sukkasadon aikana.

Kuva on aika kamala, mutta tällaisena pimeänä syysiltana en parempaankaan pystynyt! Tuo punaisella verhottu sohva oli ainoa kohta asunnossai, johon valoa sai kohdistettua riittävästi...

Ei kommentteja: