sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Aui esittäytyy

Vihdoin saan nettiäni toimimaan edes sen verran, että toivottavasti saan kuvattoman postauksen aikaan. 
Teknisistä ongelmista huolimatta sukkasato on jo osaltani pyörähtänyt käyntiin yksillä tilaussukilla ja ainakin 10 sukkaparia (ja kahdet lapaset) odottavat tilausjonossa KyJy-töiden ja yhden lahjatakin lisäksi. Monta rautaa on siis tulessa, mutta pidetään kaikki hauskaa ja lämmitetään montaa varvasta ensi talvena :) Bloggaan tänne valmiita töitä, mutta tarkemmin kiireitäni voi seurata blogissani Auin salaiset kansiot - jos vain kiireiltäni ehdin siellä päivitellä :D

Ai niin, huomasin vielä puuttuvani tuolta sivusta listasta "Mukana heinäladossa 2013". Lisäänkö itse itseni sinne jotenkin, vai onko se apuemon vaiko emon tehtävänä?

- Aui

2 kommenttia:

groomeri kirjoitti...

Hops, olit ihan vallan unohtunut tuolta listalta! Niin moneen paikkaan pitää noita nimiä ja sähköposteja klikkailla, että olin sinut unohtanut lisätä listalle :) Tervetuloa silti joukkoon mukaan satoa keräämään!

Suvikummun Marja kirjoitti...

Aui; tervetuloa mukaan Heinälatoon!
Lisään sinut tuohon viereiseen listaan ihan pian, käyn täälä blogissa ainakin kerran päivässä päivittämässä blogia ajan tasalle ja lisään aina silloin uudet osallistujat tuohon listaan!
t. Marja, apuemo