sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syksyiset raitasukat

Täällä on valmistunut neljäs sukkapari, tällä kertaa oikein syksyisissä väreissä:


Sukat ovat saaneet värinsä sienistä, joilla värjäsin Dropsin Fabelia tasan vuosi sitten sienivärjäyskurssilla. Näistä löytyy verihelttaseitikkiä, ryytiorakasta, punavyöseitikkiä ja tattisekoitusta. :) Sukissa on myös monenlaisia yksityiskohtia, joista voit käydä katselemassa tietoa ja lisäkuvia blogissani. Laitan tähän myös linkin ainaoikein-neliöaloitukseen, jolla olen nämäkin sukat aloittanut - kudoin ne siis varpaista varteen. Veikkaanpa, että tämä aloitustapa ei ole kaikille aivan niin tuttu, itsekin bongasin sen aikoinaan tv:n Neulontakerho-ohjelmasta. :)

Mukavaa uutta Sukkasato-viikkoa! :)

3 kommenttia:

Koukkuhelmi kirjoitti...

Haa - joku muukin aloittaa sukat tällä tavalla :D ja samasta paikasta taidetaan olla tämä bongattu ;) Minä tosin olen vielä tehnyt vaan lasten sukkia tällä tavalla.

Komeat on sukat :)

satunNainen Paula kirjoitti...

UPEAT sukat, kukat ja kaikki!
Täytyy tutustua tuohon aloitustapaan! Varresta varteen -kirjan soveltaminen on osoittautunut toistaiseksi täysin ylivoimaiseksi, josko tällä opilla pääsisin helpommin alkuun! Kiitos vinkistä!

tayl0r kirjoitti...

Ihan huippuihanat sukat! Tykkään näistä väreistä, koska ovat just niin maanläheiset ja syksyiset :) myös tuolla varressa oleva kukka ja nauhat ovat loistava lisä makeisiin sukkiin :)