tiistai 31. elokuuta 2010

Tervehdys

Olen Leena ja toista kertaa Sukkasadossa. Viime vuonna pyöriskelin perunakellarissa ja käytin nimeä Kaijaleena. Nyt oman huolimattomuuteni takia nimi vaihtui, mutta ei se varmaan kovasti haittaa, kun tuota Leena nimeä etupäässä käytän esim. blogistaniassa. Se on ihan hyvä nimi, mutta kun meitä Leenoja tällaisten mummoikäisten joukossa on niin paljon, että helposti tulee sekaannusta.
Tällä kertaa meinaan esiintyä Sukkasadossa kaikenlaisilla kansanperinteeseen liittyvillä sukilla ja tossuilla. Aivan uusi aluevalloitus ovat kansallispukujen hameiden raidoituksiin perustuvat sukkien varret. Kirjoitin ihan tätä esittelyäni varten blogiini pienen jutun tulevista suunnitelmistani, joten käy katsomassa:
http://leena.ukkolanakat.net/?p=1513

Lapsuudestani muista miten ihanaa juuri heinäladossa oli hyppiä ja pyöriä, eli just sitä haluan uudelleen hyvässä seurassa!

1 kommentti:

LeenaK kirjoitti...

Vilkutukset täältä kaimalle ei-niin-mummoikäiseltä Leenalta. ;) Omassa ikäpolvessani (~30) en ole niinkään Leenoihin törmännyt, mutta neulontapiireissä senkin edestä. Mistä se sitten kertookaan...? ;)